Taksi

Aloita lomasi helposti, varaa kuljetus ennakkoon

Yksityinen kuljetuspalvelumme takaa juuri sinun seurueellesi miellyttävän liikkumisen vierailusi aikana. Käytössämme on nykyaikainen Mercedes-Benz EQV 300 taksikalusto 1 - 6 hengen seurueille. Saapuessasi Rovaniemelle, voit varata taksi kyydin huoneistollesi jo ennakkoon. Näin varmistat, että henkilökuntamme on jo lento- tai juna-asemalla teitä vastassa. Otathan yhteyttä  niin suunnitellaan kuljetukset juuri teidän tarpeisiin.

Oletko kenties jatkamassa lomaasi Lapissa tuntureiden maisemiin? Tarjoamme myös kuljetuksia pitemmille välimatkoille!

Miksi valita meidät?

Paikallinen

Kuljetuksiemme ratin takaa löydät paikalliset kuljettajat. Teitä kuljettamassa on Marko ja Samiila. He takaavat teille hymyllä varustetun matkan ja mielellään jakavat vinkkejä kaupungista!

Vastuullinen

Lapin luonnon säilyttäminen on tärkeää ja kuljetuksissa pyrimmekin etsimään keinoja vähentää sen päästökuormitusta. Tästä syystä kaupunkiajoissamme käytämme ympäristöystävällisiä sähköautoja. Ne toimivat vihreän sähkön avulla ja pienentävät päästökuormitusta.

Laadukas

Nykyaikainen kalusto Mercedes-Benz EQV 300 ja meidän asiakaspalvelun ammattilaiset yhdessä takaavat laadukkaan kuljetuksen.

Luotettava kumppani

Kyydissämme voit turvallisin mielin nauttia myös taksimatkastasi loman aikana.

Ota meihin yhteyttä

Arctic Holiday Services

Tähtikuja 2, 96930 Rovaniemi

taxi@arcticholiday.fi

@arcticholidayservices