Tietoa meistä

Yrityksemme

Arctic Holiday Services on osa jo vuodesta 1994 toiminutta perheyritystä, Napapiirin Lahja Oy:tä.


Napapiirin Lahjan juuret juontavat vuoteen 1977. Tällöin nykyinen toimitusjohtaja Inga Pokka-Jääskö, oli alta kymmenkesäinen ja alkoi viettää suuren osan vapaa-ajastaan Napapiirillä. Aika Pajakylässä kului turistien kanssa, vanhempien yrityksen mukana. Vuonna 1994 Napapiirin Lahja Oy sai alkunsa, kun Inga sekä hänen puolisonsa Marko Jääskö perustivat oman yhtiönsä matkailualan parissa.


Nykypäivänä Arctic Holiday Services tarjoaa palveluinaan asuntovuokrausta Rovaniemen keskustassa ja sen lähiympäristössä. Vuokraustoiminnan lisäksi löydät matkamuistomyymälät Rovaniemen lentoasemalta mennessä ja tullessa, sekä omistaja Markon saatat löytää yrityksen oman taksin ratista!

Teitä vastassa

Houstimme

Inga Pokka-Jääskö

inga@arcticholiday.fi

Toimitusjohtaja

"Asiakasplvelu on pienestä pitäen ollut intohimoni. Rakastan uusien ihmisten tapaamista ja ilon jakamista matkailun ääressä. Vaihtuvat tilanteet erilaisten ihmisten kanssa tekevät joka päivästä uunikin ja mielenkiintoisen.

Vapaa-aikaani kuuluu koirien kanssa Lapin luonnossa liikkuminen ja maailmalla matkustaminen. Myös omilta reissultani löydän aina valtavasti ideoita oman toiminnan kehittämiseen.

Toivottavasti näemme pian Rovaniemellä!"

yrittäjä / myymälät

Marko Jääskö

marko@arcticholiday.fi

Liiketoimintajohtaja

"Minulle tärkeintä työssä on asiakkaiden viihtyvyys. Lopputulokseen vaikuttaa monet eri tekijät, joka onkin tässä hommassa parasta. Ei ole vain yhtä tehtävää, vaan päivien aikana pääsee tekemään töitä laskutuksesta asiakaspalveluun ja sisustamisesta kuljettamiseen.

Lappi on täydellinen paikka luonnossa seikkailuun, mitä tulee paljon koirien kanssa itsekin tehtyä. Lisäksi moottoriajoneuvot on osa vapaa-ajan harrastuksia.

Lämpimästi tervetuloa Lappiin!"

yrittäjä / asunnot - kuljetukset

Samiila Sotkasiira

samiila@arcticholiday.fi

Palvelupäällikkö

"Matkailualan parissa työskentelyssä jokainen päivä on erilainen ja ala elää jatkuvasti. On ihanaa päästä kehittämään uusia mahdollisuuksia ja tavata ihmisiä ympäri maailman. Matkailu onkin niin työelämässä kuin vapaa-ajalla intohimoni sen monimuotoisuudellaan.

Vastapainonan matkailun vilinään, löytää minut usein lempi harrastukseni parista, sukkapuikkojen ääreltä tai metsästä luonnon rauhasta nauttimasta.

Hymyillään, kun tavataan!"

myynti / asunnot - kuljetukset