Arctic Holiday 4

Modernia luksusta täydellisellä maisemalla

Täysin uusi huoneisto Arctic Holiday 4 sijaitsee täydellisen rauhallisessa ympäristössä veden rannan ääressä. Huoneisto on noin 4 kilometrin päässä kuuluisasta Joulupukin Pajakylästä ja keskustan palveluihin on 5 kilometriä. Sekä lähin ruokakauppa on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Tässä asunnossa on tilaa 1-6 henkilölle: 3 makuuhuonetta, keittiö, olohuone, kylpyhuone, sauna, erillinen wc ja oma takapiha terassilla. Asunnon rakennuksessa ja sisustuksessa on käytetty laadukkita materiaaleja ja sinne on haluttu tuoda modernia lämminhenkistä tyyliä. Kalusteet ovat tarkkaan valittu tyyliltään ja kestävyydeltään. Olohuoneen takka tuli tuo romanttista tunnelmaa. Varustelultaan asunnosta löydät kaiken mitä voit toivoa. Keittiö on täysvarusteltu ja kylpyhuoneesta löydät pesutornin.

Upean asunnon lisäksi, tämän kohteen kruunaa sen oma takaterassi näkymällään. Käytössäsi on oma iso takaterassi aivan vesistön rannassa ja, mikä parasta, oma jacuzzi. Voit hypätä suoraan saunasta lämpimiin poreisiin pakkas yönä tai kesän yöttömän yön maisemissa.

Täällä nautit olostasi aivan varmasti!


Aina 10% alennus normaali hinnasta, kun vuokraat suoraan meiltä!
Suorat vuokraukset sähköpostitse osoitteesta rentals@arcticholiday.fi

Varustelu

100 m2

Max. 6 henkilöä

Lämmitys

3 makuuhuonetta

Keittiö

Kahvinkeitin

Vedenkeitin

Astianpesukone

Sauna & suihku

Pyyhkeet & liinavaatteet

Pyykinpesukone

Hiustenkuivaaja

Wi-fi

Taulu-TV

Jacuzzi & terassi

Ilmainen pysäköinti

Kaikki huoneistomme ovat savuttomia.

Kuvagalleria

Sijainti

Arctic Holiday Apartments 4

Rantapolku 5 B 12, 96900 Rovaniemi

rentals@arcticholiday.fi